Hej! Jag är en kreativ, nyfiken, medkännande och upplevande varelse som gör mitt bästa för att jaga bort normaliteten. Jag är också förtjust i ord och har en stark drivkraft att utforska, ifrågasätta, förstå och förändra.. förhoppningsvis till det bättre. =)

Mitt mål i livet är att skala bort och komma ner till det enkla, det ursprungliga. Att bli av med allt skräp jag har samlat på mig i lager runt min själ genom åren och hitta tillbaka till den enda verkliga verkligheten, det enda som betyder något. Och det är kärleken. Kärleken till livet, till medmänniskorna, till naturen, till kreativiteten och till mig själv. Och jag tror att jag i min strävan också bidrar till en mer kärleksfull värld omkring mig.

Jag skapar smycken, kläder och annat från återvunnet material som tex plastskedar, ylletröjor, knappar och i stort sett allt som min fantasi kan arbeta med (och det är en hel del =) ). Det är fantastiskt hur man kan förvandla något utnött, trasigt, fult eller bara tråkigt till en helt ny skapelse! Detta är mitt lilla bidrag till kampen att återinföra ekologisk hållbarhet i vår hysteriska konsumtionsvärld.

Du kan köpa mitt hantverk på Bokkafé Pilgatan i Umeå >>
eller här i min webbshop>>
Jag håller också workshops och kurser i hantverk och återbruk, samt tillverkar även specifika saker på beställning, se under ”Kontakt”.

Onkyttlogga transparent
återbruk, recycle, recycle design, hantverk, egen design, ekologiska kläder, rena kläder, smycken, örhängen, ringar, börs, etiskt mode, ekologiskt mode, mode, konsthantverk, unika smycken, designersmycken, designer, hållbart mode, hållbar design, ecodesign, eco chic, ekologiska smycken, ecokonst, återbrukskonst, örhängen, armband, gör själv, designer, skapa, sy, reuse, gör om, do redo, do-redo, doredo, omskapa, gör egna smycken, sy egna kläder, vantar, väska, väskor, mode, ecomode, eko, eco, vintage, second hand, begagnat, begagnad, tradera, odd molly, gudrun sjöden, gudrun sjödén, noa noa, nümph

6 svar to “Om mig”

 1. lyck-annas Says:

  Vilka underbara saker du gör!
  Mycket inspirerande och härligt.
  Fortsätt så!
  /Anna

 2. Kristina Says:

  Jag blir så varm och glad när jag läser i din blogg och din beskrivning ”om mig”.
  Underbart!

  Kram
  Kristina

 3. elin Says:

  Hej! jag älskar verkligen din fantasi! önskar att jag var lika kreaktiv.. men jag undrar hur du gör ditt namn, det som du skrev längst ner på detta inlägget, skulle vara kul med svar 🙂

  1. oknytt Says:

   Hej! Kul att du hittat hit. Min oknytt-logga har jag gjort i programmet Adobe Illustrator. I princip har jag ritat upp den på frihand med datormusen och sen fixat till den och gjort den jämmn etc i programmet och lagt till färg och de runda cirklarna. Hoppas du förstår nåt av vad jag skriver.. =)

   solsken i höstmörkret! / Oknytt


 4. Hej! 🙂
  Undrar lite om hur man får sina egna bilder på sitt tema?
  Tacksam för svar! Mvh/Åsa

  1. oknytt Says:

   Hej! Menar du hur man får in sina egna bilder i temat på bloggen i wordpress? Isåfall tror jag att det beror på vilket tema du använder. I detta tema så går det att välja en egen header-bild (bilden allra högst upp på sidan). Den väljer/ändrar jag genom att gå in på menyvalet ”Appearance” och därifrån till ”Custom image header”. Då får jag upp en möjlighet att ladda upp en egen bild.

   Hoppas det var till hjälp!

   mvh / oknytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s